Jävla skitrygg

Skönt att få sluta tidigare för en gångs skull. Igår så hann jag till Dressman i Norrtälje och köpte lila kalsonger (jätte sexig färg!) till min karl. Hann även köpa en liten julklapp åt nån :p
Idag så har jag också slutat tidigare.
Imorse ringde jag och beställde pellets och tjejen sa att det skulle komma i veckan och när jag kom hem kl.16 så hade vi redan fått det :D Det var snabbleverans verkligen! Ett problem nu är att jag har problem att bära för jag har fortfarande ont i ryggen :( Jag hoppas fan att det släpper. Synd att man inte har en slav som man kan anställa i nödsituationer/jobbiga tillfällen. Det skulle fan vara skönt.
Imorn och torsdag jobbar jag länge och är hemma sent :(

På fredag slutar jag kl.13 som alltid och är hemma då kl.15 och då hoppas jag att Johan har gipsat så jag kan spackla.

Å på lördag jobbar Johan, vad ska jag då hitta på? Funderar på att städa lite och pynta gran. Eller baka kanske? ;)


Min barnflicka å målare <3

Nej, nu funderar jag på om jag ska samla ihop lite bilder och beställa framkallning, men först Grey's Anatomy och sedan fiskpinnar å pulvermos till middag. Fan vad gott!!

Allmänt | | En kommentar |

1:a advent

Denna helg har gått jätte fort! Jag har haft det jätte trevligt.
När Frida kom igår så gick vi direkt på julmarknaden och jag fyndade en jätte stor tomte :D Efter det så gick vi hem och vi julpysslande i några timmar, käkade köttbullar och makaroner och sedan så kollade jag och Frida på en julfilm medans Johan målade i hemliga projektet. Robert och Hampus kom. Efter filmen så drog jag och Frida, plus Hampus, å kollade hockey och träffade Erika och Daniel, medans Johan och Robert spelade. När vi kom hem så kollade vi på lite fler filmer. Erika kom :-D Och jag, Johan å Frida kom väldigt sent i säng.
Imorse när vi vaknade så beslutade vi oss för att åka direkt till Uppsala för att Johan skulle köpa en verktygsvagn. Vi passade på att köpa lite julgrejer som tex en julstjärna på fot till sovrummet, jultassle, granmatta m.m. Får fixa det nästa helg för när vi kom hem så fick jag världens jävla ryggvärk. Fan alltså, var ett år sen jag hade så här och trodde att jag aldrig skulle få det igen. Men tyvärr sitter man här igen med skiten... Jobb imorn så får hoppas det är över.


Min fina tomte och hans nya "ren"?


Johans nya verktygsvagn.


Det snöar för fullt i Hallsta just nu!!!!!
Men det lär nog ha smält tills imorn :( Får vara glad för stunden....

Mina fina flickor, Rajken å Fråjtan, är dom bästa!! <3
Allmänt | | 3 kommentarer |

Pysseldag

dsc00111 (MMS)

Har varit på Frankan å köpt stor jul-pyssellåda :-D Har precis målat lite snögubbar och nu ska jag gå å möta Frida.

Allmänt | | 3 kommentarer |