Harinteorkatblogga

Torsdags så drog jag å Alexandra och storhandla i Norrtälje. Lilla Neo fick då spendera några timmar hos mormor så vi fick lugn å ro i affären. 
På kvällskvisten så höll jag på i köket inför middagen, Neo satt då i vagnen, utan bältet, och ungen ställer sig upp!!!! 
Senare innan läggdags så var det dags för hans bad. Han tappa intresset ganska snabbt oavsett hur mycket leksaker jag la fram. Så han fick då för sig att ta tag i duschdörren och ställa sig upp, då var de slutbadat 😳😂
Utvecklingen går framåt!!!! Han försöker nu ofta ställa sig upp...

I fredags så var jag å Alexandra iväg på massa ärenden. Sedan städade jag. Förberede för middag och lördagens grillning. Jag å Neo tog oss en tupplur tillsammans på eftermiddagen. 
Senare på kvällen så kom syrran å hennes sambo ❤️ Vi käkade middag, sedan blev de filmmys tillsammans. 

Lördagen så åkte jag å Neo på årets sista bakluckeloppis i Norrskedika. Fyndade lite böcker och leksaker.
Kom hem lagom tills att dom andra vakna så vi käkade frukost tillsammans. 
Sedan så började männen att byta våran altandörr och fönster i sovrummet och jag å syrran plus Neo åkte till våran mormor å hälsade på. Senare gick jag över till Alexandra för att fira henne. Kom hem å vi grillade. Sedan blev de återigen filmmys. 

Idag så åkte vi till Uppsala och shoppade. Jag å syrran plus Neo gick på Ikea i lugn å ro medans karlarna åkte i deras affärer. En vända in på Gränby och sedan käk på Burger King innan det var dags att åka hem. 
Syrran å hennes sambo åkte hem för nån timme sedan. Nu blir de sängen. Imorn ska jag nog ha en tvättdag å bara vara hemma!
Allmänt | | ☆Kommentera |

Blandad text

Neo älskar katterna! Så fort han får tillfälle så klappar han, eller rättare sagt sliter i dom. 
Igår kväll när han skulle bada så skulle självklart Kellie vara med. Då tyckte Neo att katten var mer intressant än badet. Han som älskar att bada! 

Igår morse var vi in till Norrtälje å hälsade på min syster. Tycker nu att det börjar bli jobbigt att åka buss med Neo. Han somnar väldigt sällan nu, utan är vaken och blir fort rastlös och less. 
När vi väl kom hem så gjort vi inte så mycket mer. 
Fick höra igår eftermiddag att grannen haft inbrott på dagen under den timmen han lämnade huset för att åka till vårdcentralen. Jag var nojig redan innan, nu är det värre. Tycker att jag hör ljud, vill gärna låsa in mig. Men blir lätt så när man går hemma själv om dagarna...

Idag så gick vi å handlade efter att vi vaknat. Apoteket, Ica, Coop och Systembolaget inom loppet av en timme. Bra gjort tyckte jag ☺️
Har varit riktigt varmt i två dagar nu så Neo har mestadels bara haft blöja på sig å även då svettades han... Idag var de mer äcklig luft också, kvalmigt. 
Har vikt tvätt, burit stenplattor. Man blev svettig för minsta lilla steg. 
När pappan kom hem så grillade vi kyckling och våran egenodlad majs. Till de blev de färskpotatis å chiliraja, nya favoriten! Självklart med en varsin öl till de ☺️

Får hålla tummarna att det kommer regn i natt. Våran torra gräsmatta ber om de 😜
Imorn har jag inte så jätte mycket planerat. Tvätta å låta de hänga ute, fixa disken. Plättar till middag. Sedan räcker de nog för att jag ska känna mig nöjd över dagens insats 😂
Allmänt | | En kommentar |

Ännu e underbar helg

Igår så åkte vi med Malin och Niklas till Skebo. Johan å Niklas drog ut å fiska med båt och jag å Malin plus barn satt i solen å fikade hela dagen. Badade även. Sedan åkte vi hem till oss å grillade. Blev kyckling och lax ihop med färskpotatis. Grillade även Johans majs han odla själv. Var riktigt gott!!! Blev en sen kväll då dom gick hem nån gång efter klockan tolvslaget.
Var lite segt att kliva upp imorse, hade iaf turen att Neo vakna kl.8 istället för kl.6. Ont i huvudet idag men kanske beror på sömnen.
Idag ska vi ut till Herräng och bada med Johans föräldrar. Perfekt grund på brännan inför Grekland!Allmänt | | ☆Kommentera |