Trött!

Är så otroligt trött! Så helgen har bestått av jobb å sedan hem å göra absolut ingenting! Jag vill sova dygnet runt typ.


Idag fick Neo gå på dagis och jag åkte iväg till Norrtälje för akupunktur och storhandling. Köpte även lite inför bebisen, även till bebisens rum. Har mycket kvar ifrån Neo, men jag hoppas på en tjej denna gång så jag får köpa klänningar å flickfärger ☺ Köpte även massa plastallrikar och plastmuggar för när är ju inte Neo ensam längre, han ska ju få syskon och en kusin, och hans kompis har ju även fått ett syskon. Så det kommer att behövas inför alla dejter ☺
Jag å Neo ligger på soffan, han ska snart sova å jag ska kolla på nån serie i väntan på att få hänga tvätt. Sedan får jag sova ☺

Allmänt | | ☆Kommentera |

Gullunge!

Imorse var jag till sjukgymnasten igen och fick akupunktur. Neo fick då spendera ett par timmar på dagis, även fast han egentligen borde ha varit hemma och vilat upp sig efter nattens hostningar. Men han hade varit pigg på dagis som tur var. Så när jag hämtade honom så berättade jag till Neo att vi skulle åka bil till mommo (min mormor alltså) och ungen skiner upp! Så mycket som han har tjatat om mommo ☺ Så innan jag fick med honom till skåpet så skulle ha berätta för varenda en typ att han skulle åka bil till mommo 😂 Så gulligt tyckte jag ☺ Väl hos mommo så träffa jag mamma och Per, och även moster+fru. Vi käkade mat och fika. Sedan gick jag och Neo över till min pappa å Ingrid och hälsade på innan det var dags att åka hem för att äta chips ☺ Neo har precis gått och lagt sig. Han fick både alvedon å hostmedicin, så får hoppas att denna natt blir lugnare.

Denna helg ska jag jobba, tvätta och städa.


Allmänt | | ☆Kommentera |

Hej hej!

Veckan har gått fort och vi hade det mysigt på Lanzarote. Första dagarna hade vi otur med vädret, blåste och mulet. Men sedan blev resten av veckan bättre och vi kunde sola å bada ☺ Resan bestod mest av att äta, sola och shoppa. Fick med mig två väskor och tre plånböcker med mig hem, plus lite annat. Så jag känner mig nöjd! Vi prata nu om att hålla oss hemma under våren och hålla på med tomten, njuta av vädret, göra något under sommarsemestern och sedan istället satsa på tvåveckorsresa i höst med Neo och bebisen. Det låter lockande även fast jag är bra sugen på en resa i maj 😂


Fick besked om skolan och tydligen var det många sökande så jag kom inte in för att jag prioriterades inte då jag hade "högre utbildning". Men jag satsar då istället på augusti 2018, så kan jag njuta av mammaledigheten istället!

Igår gick vi in i vecka 14, känner mig mer gravid nu. Magen börjar ta form, som tur var så verkar illamåendet ha släppt som jag har haft problem med. Blev några kräkningar på morgonen påväg till dagis å jobb haha! Men dessvärre har jag svårt att sova om nätterna, tar ett tag att somna och vaknar jag på nätterna så har jag svårt att somna om, så jag känner mig väldigt trött om dagarna. Foglossningen har även sattit fart för några veckor sedan, pratade med både barnmorska och sjukgymnast om det så jag har fått lite tips och råd. Har även foglossningsbältet kvar sedan jag var gravid med Neo till användning. 

Denna helg har bestått av att tvätta. Idag höll vi på ute å röjde i skogen, ska göra plats för en studsmatta för Neo. Sålde resevagen, både jag och Johan var less på den så vi ska köpa en ny, en annan modell, ska även passa på då att köpa två på en gång så nya familjemedlemmen också har vid kommande resor.
Gjorde världens goaste köttgryta med rödvin, längtar redan till morgondagens rester ☺
Imorn ska jag till Norrtälje, ska på H&M för att kolla lite mera mammakläder, sedan ska Neo få lite mer påfyllning inför nästa storlek. Klockan 13 ska jag till sjukgymnasten för akupunktur, ska bli spännande eftersom jag hatara nålar. Men det är nästa steg för att se om vi kan motarbeta spänningshuvudvärken.


Allmänt, Kärlek, Resor | | ☆Kommentera |