Trött!!!

Hur fan kan jag vara så trött i ögonen när jag inte har gjort mycket energikrävande idag???
Men men, bara att hålla ögonen öppna för idag blir det extremt sen middag. Slängde in bakpotatis i igen för 20min sedan. Sedan ska grillen på för att grilla kycklingfiléer och champinjoner med vitlöksost i. Till de så blir de potatisen, skagenröra och grekiskt bröd. Jag kommer ligga på soffan som en klubbad  säl å somna på en gång efter middagen!
Imorn blir det en hemmadag igen så kan Johan hålla på i garaget å jag kan fortsätta tvätta :)

Tiger är kung i garaget!


Allmänt | | ☆Kommentera |

Full fart!

Här hemma är det full fart, både i magen å utanför ;)
Jag har tvättat upp en madrass för ena spjälsängen.
Har även gått igenom alla påsar med barnsaker och beslutat mig för att redan nu tvätta alla lakan, gardiner, mattor m.m. för att kunna hänga det ute i friska luften för att torka. Man har ju inte direkt den möjligheten i vinter... Insåg nu att vi har påslakan så vi klarar oss å slipper köpa mera. Ända som behövdes var dra-på-lakan som jag fick tips på för annars blir man galen på underlakanen :p Måste även köpa en kudde för den vi fick var ganska färdig med sitt jobb... Sedan så är all textil för sängar och vagnar färdigt! :)
Väntar med att tvätta kläderna för det kommer komma mycket mer senare, har inte handlat klart än.

Idag kommer även elektrikern å fixar det sista på garaget. Så skönt att det börjar ta sig! Börjat bli trångt inne med alla garagesaker å bebissaker. Johan har nu börjat med hyllor å skåp så förhoppningsvis så åker allt ut snart så har jag mer plats inne för mina köp. Han skulle även iväg ikväll å köpa massa lådsystem. 

Jag ska försöka hinna med å plocka blåbär någon dag så jag kan baka min efterlängtade blåbärspaj nångång. Har nu efter 6 år äntligen köpt en pajform, haha.
Allmänt | | ☆Kommentera |

Oväder

Ringde läkarstation kl.8 imorse och fick en tid på en gång. Hon trodde det var soleksem så på med kortisonsalva så hoppas vi att det försvinner. Lindrar klådan iaf. Blodprov också ordnat. Svettades som en gris som vanligt, men det är alltid så när nålar ska stickas i mig. Fatta vilket jävla förlossningsbrev jag kommer ha, en riktigt krävande person....
Hem å käkade frukost. Ordna med tvätt å lagade ett par shorts. Åkte å hämta spjälsäng. Käkade lätt lunch. Sedan så började flytthjälpen.
Väl in till Norrtälje så kom världens jävla regnskur så man kunde bara köra jätte sakta. Åska gjorde de med, blixten slog ner i närheten. Läskigt!
Väl framme i Norrtälje så slängde vi upp allt i lägenheten å sedan så lämnade vi morsan där å splittrades. Hon ville packa upp själv i sin egen takt. Pappa skulle på sitt håll å jag skulle vidare till kusin för att hämta spjälsäng å lite andra grejer. Ja, vi ska ha två sängar. Mycket mer praktiskt och lättare i olika rum.
Vidare till Biltema å sedan hem. Käkade tacos. Johan röjde runt i garaget. Sedan blev klockan så mycket så det blev dags för en dusch. Sedan har jag fyllt i gravidboken. 
Ligger nu å tittar på tv. Längtar efter sängen ;)
Allmänt | | En kommentar |