Vann över regnet

Idag har det varit tråkigt väder!
Först kallt imorse så jag låg ute på altanen och lästre bok i min badenbaden och filt över mig.
Sedan blev det varmare på dagen men blåste lite. Och sedan kom regnet!
Men jag hann klippa gräsmattan innan regnet kom. Det är jag stolt över :)
Sägs att det ska bli regn imorn också, skönt tycker jag för gräs och växter behöver det om det ska hålla sig fräscha längre.
 
Just nu känns kattungen billig! Hon kissade inne vid ytterdörren idag, vet ej om det beror på att hon glömde bort att hon var kissnödi elle rom hon protestera att hon inte fick gå ut. Vi vill ha henne inne ett bra tag till så hon hinner bli kastrerad och märkt i örat och det ska jag inte göra för än i september typ. Och hon är vilde på nätterna! Sover till typ kl.4 och sedan sätter hon igång med sina lekar. Allra helst vill hon leka under sängen med alla sina leksaker, nära oss. Spelar ingen roll om jag kastar ut leksaken till vardagsrummet, hon kommer tillbaka släpandes på den igen, haha.
Men hon är ju så jävla söt! Och ättrig. Hon ger sig inte, hon ska hoppa på Kellie och Tiger hela tiden, även fast dom klöser, fräser och morrar efter henne.
 
 
 
Nästa löning så blir det ett gymkort. Saknar att röra på mig och känner även att det behövs. Så i år satsar jag på Inshape Gym för dom har även nu börjat med gruppgympa och det är närmare hemmet och jobbet och bättre öppettider och priser. Friskis&Svettis ligger lite längre bort.
 
Allmänt | | ☆Kommentera |

Bakat

Så flitig jag har varit idag :)
Vi kom hem från Uppsala ca kl.16 å då började vi grilla, i regnet. Haha. Älskar grillad mat!
Sedan käkade vi, slappade.
Sedan satte jag igång bakning. Olika sorters muffins och nu har jag en cheesecake i ugnen. Va tvungen att baka lite så man kan ha med sig det på sjön på lördag.
Då är det Roslagsloppet, båtar som tävlar. Banan går mellan Norrtälje och Öregrund. Så vi ska stå med Jenny & Fredriks båt nånstans utanför Herräng. Där ska vi bada, fiska, dricka alkohol och givetvis kolla på båtarna. Gå i land för att grilla. Vi ska även sova i båten.
Ett perfekt avslut på semestern med andra ord!

Allmänt | | ☆Kommentera |

Uppsala idag

I söndags bestämde jag å Johan att vi skulle spendera dagen hos mina svärföräldrar för att sola å bada. Bra, då tar jag med vindunken tänkte jag. Sagt och gjort, drack upp 4 liter vin plus en annan flaska vin PLUS öl. Haha, fy fan vad jag mådde dåligt igår! Spydde hela natten typ och kunde inte äta något för då kom det upp igen. Så låg å slöade på soffan. Fick i mig lite yoghurt på dagen å sov vidare. Sedan vidare till vårdcentralen kl.15 för att ta sista twinrix sprutan. Så nu är det gjort :)
Kvällen så kom Jenny och Fredrik med barn. Vi fikade å planerade helgen.

Denna dag har jag städat å tvättat, nu ska vi till Uppsala å shoppa. Perfekt väder för sånt!

Allmänt | | ☆Kommentera |