Lyckan

Jag kan förstå dessa människor i tv-programmet Familjen Annorlunda. Varför dom har så många barn. Det är ju supermysigt med gravidmagen! Inte krämporna då, men känns sparkarna och i väntans tider. Sedan är det ju mysigt när bebisen väl ploppat ut, även fast det är vissa stunder som kan vara jobbiga med skrik å gnäll. Men själva förlossningen kan man ju hoppa över, haha.
Känner mig otålig ibland, vill bli gravid igen på en gång. Var hos barnmorskan igår, så har nu ok stämpeln. Men varför har jag så bråttom? Dels för det mysiga med att vara gravid. Och andra delen är nog för Neos skull så han får ett tätt syskon, eller för att jag vet att det tog 3 1/2 år innan vi lyckades bli gravid och rädd att det ska hända igen.
Äsch, vilka problem jag har. Kanske bara ska släppa allt å njuta av Lilleman? ❤️
Allmänt | | 3 kommentarer |

Barnfri och storhandla

Sitter på bussen in till Norrtälje för att storhandla. Neo är lämnad hos hans farmor och farfar 😊 Lättare att handla utan barn när jag är själv. Alexandra är sjuk som egentligen skulle med mig.
Idag kommer min mamma och stannar till fredag. Jag ska nämligen till barnmorskan imorn så mamma får passa Neo i nån timme då. Annars så ska jag väl städa, passa på som vanligt när jag har någon som tar Neo. Eller så ska jag ligga å slappa på soffan hela dagarna haha.

Idag så påbörjar vi nyttigare matvalet. Så funderar på att göra kall kycklingsallad med pasta ikväll. Potatis och korv kokade jag imorse när vi klev upp kl.6, så Johan har matlådor till torsdag och fredag för salladen mättar inte en byggare som äter 2 matlådor på en dag. Så pepparrotssåsen ordnar jag ikväll då jag inte hade alla ingredienser hemma.

Nu ska jag njuta av musiken i lurarna utan att jag behöver tänka på att jag inte hör mitt barn 🎧
Allmänt | | ☆Kommentera |

Pannjävel

Borta bra, men hemma bäst. Vilket stämmer utmärkt!
Var riktigt skönt att gå komma hemifrån. Träffa min älskade moster och hennes man plus min kusin. Alltid lika tråkigt att åka därifrån då jag trivs i Ljusdal, men lika skönt är det att komma hem till Hallsta igen haha.
Med våran otur så har nu Neo fått min förkylning. Hostar och rosslig när han andas plus att han är extra gnällig. Avvaktar med att ringa BVC om råd för än så länge tycker jag inte att han låter som den värsta sorten, tänkte avvakta tills imorn iaf. Sedan så hade pannan även stannat nångång under dagarna vi var borta. Fläkten hade brunnit så inge varmvatten eller värme. Så vi fick åka till Johans föräldrar igår kväll och få duscha. Johan beställde ny fläkt igår så jag hoppas den kommer snabbt för det är kallt om fötterna hemma hos oss haha.
Idag så måste jag fokusera på att elda, så vi får värme. Kör även fläkten i vardagsrummet. Tur att det inte är massa minusgrader ute iaf!
Idag är förstadagen på vårat nyttiga liv. Vi ska börja äta bättre och minska ner på det onyttiga. Och starten börjar ju kanon för mig. Började med att äta limpmackor och varm oboy haha. Sitter nu å trycker i mig digestive för jag orkar inte laga lunch. Men vi ska storhandla på onsdag, så då blir de lite lättare tror jag.
Alltid efter att jag har varit hos moster så får jag inspiration för massa maträtter då hon är duktig på mat eller för att dom äter sånt vi inte äter. Så nu har jag fyllt inköpslistan med massvis med saker som jag ska tillaga :) Hungrig bara av att tänka tanken haha.
 
Nä, nu ska jag glo på Hem till Gården. Vänta på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga det och starta en till. Kanske gosa med Neo å slumra till lite...
 
 

Har pysslat lite med hörnan i Neos rum. Så nu är den klar. Vill jag bara ha bort alla nallar på hyllan ovanför byrån och ha stora bilar/traktor/grävmaskiner istället.

Allmänt | | ☆Kommentera |