En sväng till BB

Igår blev de en sväng till BB. I tisdags kände jag knappt lilla fröken i magen, ringde förlossningen på sena eftermiddagen som tyckte vi skulle avvakta å se om hon rörde sig något då. Jovisst gjorde hon de, hon rörde sig mellan kl.20-21 och med såna kraftiga rörelse som att hon möblera om i magen 😂 Men sedan blev de lugnt igen, och lugnet fortsatte även igår. Även fast jag klippte gräs, vilade i flera timmar, åt glass, drack kallt vatten... Så jag ringde förlossningen igen och denna gång fick jag prata med en mycket bättre sköterska som ställde frågor mm. Fick till svars att jag skulle komma in på en gång. Ringde Johan å tårarna bara spruta, blev rädd å orolig när sköterskan sa att vi skulle komma på en gång. Så Johan kom direkt hem, vi hämta Neo på dagis å körde honom till hans farmor å farfar. Snabbt in till förlossningen, märkte på Johan hur stressad å orolig han var så vi satt tysta hela bilresan in. Det var en lång resa kan jag säga!! Väl inne så fick vi komma in på en gång, hon lyssna med tratten på magen å hittade hjärtljud på en gång. På med ctg å vad det andra heter 😂 Sedan fick jag sitta där på bristen i ca 20-30min å lyssna på bebisens hjärtljud å trycka på en knapp vid varje bebisrörelse. Jag tror jag fick ihop tre eller fyra tryck. Men däremot fick jag över 8 sammandragningar på den stunden 😂 Dom mätte blodtrycket å tyckte de va lite högt men inte så farligt. Vi fick sitta ner i väntrummet och blev snabbt uppropade av läkaren som vi fick komma in till. Hon tyckte allt såg bra ut. Men hon gjorde ett ultraljud. Å där såg man lilla bebisen, normalt med fostervatten och allt såg bra ut med fröken. Fick även veta att hon ligger neråt med huvudet nu. Men läkaren kunde inte se varför jag inte kände bebisena rörelse. Blodtrycket skulle barnmorskan kolla upp på måndag igen å se om de blivit bättre. Så vi fick åka hem igen. Skönt att veta att allt är bra, men ändå var man lite av ett frågetecken när man åkte därifrån för man vill ju veta orsaken...

Hungriga som djur så åkte vi till Max i Arninge å käkade. In på Jula och köpte lite saker vi behövde. Sedan åkte vi hemåt å hämtade Neo ❤ Hem och duchade, la Neo i säng. Och sedan spendera vi resten av tiden framför tvn, helt utslagna! Helt utmattade av dagens händelse. 

Idag är Neo ledig från dagis. Vi har tänkt att inte göra så mycket idag. 👍 Vila.

Allmänt, Förlossningsberättelse | | ☆Kommentera |

Tjolahopp

Redan söndag idag och Johan jobbar imorn. Men han har bara 5 arbetsdagar kvar och sedan är han hemma i 7-9 veckor ☺❤

I onsdags drog vi på en promenad med Alexandra sedan hade jag ont i bäcken 😂
Torsdag åkte jag och Neo till Norrtälje å handla present till Johan, påvägen hem så hälsade vi på min farmor. Hem och städade och sedan åkte jag och Neo å hämtade upp Johan på jobbet och sedan storhandlade vi så gott det gick i Östhammar, hälften av sakerna vi skulle ha fanns inte så vi får köpa de på Willys nästa helg.
Midsommar spenderades hos Neos farmor och farfar. Riktigt mysigt var de! Och Neo lekte hela dagen med sin faster ❤
Igår var det en riktigt tråkig dag. Regnade emellanåt så det var en innedag. Gick iaf på två promenader för att få lite luft.
Idag hoppas vi på bättre väder, Viking kommer hit och ska leka med Neo. Jag som har lovat att dom ska gå bada å hoppa studsmatta så nu vill vi ha sol på dagen. ☺
Imorn är det dagis för Neo, jag ska in till Norrtälje för ett besök hos barnmorskan. Sedan måste hem å få besök av gubbar som ska prata om kommande fiber.

Allmänt | | ☆Kommentera |

1 arbetsdag kvar!

Helgen var helt underbar! Så underbar att jag hoppas att varje dag av sommaren kommer att se lika dan ut ❤

Firade bröllopsdag i lördags och vi fikade ute i solskenet. Johan köpte blommor och massa presentkort till mig. Vi grillade och myste ute och Neo var på ett snällt humör! En promenad med Alexis ❤
Söndagen spenderades också ute i solen. Nathalie och Jonas kom och överraskade oss och vi grillade tillsammans. På kvällen kom Johans arbetskollega med fru på en kopp kaffe.
Jag har precis jobbat färdigt för denna dag. Imorn är sista dagen på jobbet och sedan är jag ledig i all evighet typ! Iaf till slutet av nästa sommar.
Dessa två veckor är det fullspäckat på schemat, jag har något planerat varje dag innan Johan går på pappaledighet och semester. Sedan får vi ta dagen som den kommer och se när lilla S väljer att titta ut ☺ Det blir sol och bad, Johan ska pyssla lite på tomten och sedan blir de lite minisemester till ev Eskilstuna och sedan Norrtälje 😜
Neo har iaf 7 veckor ledigt ifrån dagis å sedan får han gå några timmar första veckorna då han ska börja på avdelningen för större barn, så det blir liten inskolning med mig eller Johan inför att jag å lillasyster sedan ska lämna honom på dagis om dagarna.

Allmänt | | ☆Kommentera |