Arholma och Fogdö

Dagarna går så fort att jag inte hinner med allt innan läggdags...
 
I lördags så åkte jag och Johan till Arholma med Anna och Peter.
Vi tog färjan 10:40 och när vi kom fram så hade vi gott om tid innan guidningen började 13:30 på militärförläggningen. Då passade vi på att käka och dricka en pilsner.
Väl inne i berget så fick man se hur dom levde, alla apparater, sovrum, matsal m.m. Det var väldigt intressant!
Efter det så hade vi ca 2 timme på oss innan färjan gick hemåt. Då utforskade vi ön lite och sedan gick vi till en restaurang/bar som låg på ett berg med världens finaste utsikt! Där tog vi oss ännu en öl till. Åh, man blev så kär! Och vi hade väldigt bra väder, så man ville ju verkligen inte hem utan ville stanna där hela livet.
När vi väl var tillbaka så åkte vi och handla, sedan raka vägen hem till Anna och Peter å startade grillen. Satt på altanen hela kvällen och myste under Thailandlamporna och snackade om allt. Klockan blev verkligen sent på natten.
 
 
Söndagen tog vi lite sovmorgon, åkte till affären och handlade frukost. Kom hem å käkade, drack en kaffe och sedan åkte vi till Fogdö. Johan skulle hjälpa till med altanen hos Sandra och Robert. Tog hela dagen, så vi fick mat där. Färskpotatis med köttbullar och gräddsås. Var verkligen jätte gott!
 
 
Och imorn så ska garageplattan ÄNTLIGEN gjutas! Ska bli så skönt. Får sedan skynda oss att smälla upp väggar å tak så vi kan ha kräftskiva som vi snackat om länge... Blir väl säkert inget bara för allt går så sakta, hmm.
Resor | Arholma, Batteri Arholma, Fogdö | | ☆Kommentera |

OS i London!!

I söndags så låg jag i solen, den mesta av tiden. Kom en liten skur på eftermiddagen men det försvann lika fort som den kom.
 
Ny vecka nu, allt knallar på som vanligt.
Har det extremt lungt nu på jobbet, man märker av semestertider. Ångrar bara att man själv inte tog längre semester...
 
Denna vecka börjar OS! ;)
Imorn spelar damer fotboll Sverige-Sydafrika kl.20:45.
Och på fredag är det OS-invigning kl.22. Gissa vem som kommer att sitta bänkad framför tvn :D
Synd bara att man inte är där å ser att live.
 
I helgen pratas det om att åka till Arholma om det är fint väder. Får hoppas på det då!!
 
Som ni ser, jag har inge vettigt att skriva. Nån som kan hjälpa med ny enkel design och ny header?
Allmänt | | ☆Kommentera |

Härlig lördag

Idag hade vi tur med vädret!!! Inge regn alls.

Började med att kliva upp kl.9, käkade och packade bilen. Åkte till tippen och sedan vidare till Beijer. Därefter till Fogdö. Johan satte igång på en gång att hjälpa Robban med altan medans jag å Frida slappade. Bestämde oss då för att åka till Hallstavik på ärenden. Fick låna häftiga Audin ;) Tack!
Jag å Frida gick därefter på Grisslehamnsdagen när vi kom tillbaka å det var rent ut sagt bara skit där!!! För mycket stockholmare å lite loppisstånd. Åkte då till Sandra å Robert där vi solade å drack alkohol. Frida åkte hem å vi började grilla. Käkade gott och blev proppmätt, gott med andra ord!
Sitter nu med Sandra å barn och kollar på tv medans man avnjuter en god vinare å karlarna är ute å arbetar.

Hoppas på kanonväder imorn så man kan sola!!! :D
Allmänt | | ☆Kommentera |