Lea ❤

Jag är trött!!
Lilla Lea lever rövare på nätterna dom stunder hon är vaken. Hon biter i händer å fötter, slickar på ögonfransarna, biter i näsan, river i lampan, leker under sängen.
Imorse fick hon ett bad i toastolen också haha. Hon skulle hoppa upp på toasitsen när locket var öppet så då hamna hon i vattnet. Hon fick panik å slet sig ur och gömde sig under handfatet.
Än så länge så tycker inte Kellie och Tiger om Lea, men man måste ha tålamod. Dom ska visa vem som bestämmer, och sedan ska hon rätta sig efter det. Men känns inge bra när dom morrar å fräser åt en liten kattunge :p

Igår så jobbade jag till kl.11 och sedan åkte jag och Johan ut på sjön. Vi badade och solade, sedan plockade vi upp Tommy och Rebecka. Vi grillade och fiskade. Fick massa abborrar!

Allmänt | | ☆Kommentera |

Väntar på Norrbil

Igår var jag jätte trött. Käkade macka, duschade å sedan gick jag å la mig. Gäller att komma in i rutin! Ska jobba dubbelt idag och imorn med, sedan är jag helt ledig på fredag :) Men då har jag massa annat att göra, måste dammsuga, tvätta, ta idkort, deligeringsmöte på KG. Och Johan hämtar katten på fredag! Allt är förberett för sötnosen. Längtar!

Sitter just nu på Norrbil i Norrtälje å väntar på att firmabilen ska bli klar. Varmt är det här inne, bläää!

I helgen jobbar jag lördag och söndag till kl.11 :) Sedan på söndag jobbar jag även 16-21. Så på lördag efter jag slutat jobba så åker vi ut på sjön å fiska och bada.

Allmänt | | ☆Kommentera |

Äntligen kväller!

Idag var vi i Uppsala. Ögonen sved när klockan ringde imorse, men upp kom jag :p
Det var jätte lugnt i Uppsala idag!! Alla är väl bakfulla å får inte lön för än på tisdag, onsdag. Vi kunde till och med käka på Max utan massa köer! Äntligen fick jag mitt Friscomål.
Vi köpte kantsten så Johan kan börja gjuta nån gång. Sedan köpte vi färg till båda garagen. Blev nån i vit ihop med ljus ljus grå. Men nu när vi tittar så ser vi en grön ton. Äsch, får blir en överraskning när vi väl målar haha.
Jag fick en cykel! Så äntligen kan jag cykla igen!!! Älskar den känslan, man kommer fram snabbare. Får jag prova cykla min milrunda å se hur lång tid de tar.
Vi köpte även en kamera. En som är vattentät så vi kan dyka med den. Slipper man tänka på att täcka kameran när det regnar, skvätter vatten eller att man är ute på sjön. Perfekt att ha med sig på resor!
När vi kom hem från Uppsala så lastade vi av stenen, monterade cykeln å sedan cyklade jag å Johan åkte fiddy, till häverödal.
Har precis käkat. Potatis, lax i citronsås och romsås. Såååå gott!
Ska nu in i duschen å sedan sätta på mig pyjamas å vänta på att få gå å lägga mig, haha.
Imorn jobbar jag 7:30-15:30 och därefter 16-21. Jippi! :) Även lika så på tisdag. Får se sedan hur resten av kvällarna ser ut på Kristinagården då dom skulle ändra schemat å lägga till mer pass åt mig.

Btw, pengarna helt slut på mobilen!! Vill man mig något får man ringa mig!!!! Får inte lön för än på tisdag...

Allmänt | | 2 kommentarer |