Vart tog helgen vägen?

Helgen sprang iväg!
Vi åkte iväg till Uppsala igår för att leta julklappar, hitta inte så mycket så Johan köpte en högtryckstvätt istället så dom spola avloppen när dom kom hem.
Idag så har jag tvättat i mängder och stått i köket mestadels känns de som.
Nathalie å Jonas åkte hem idag, men vi ses igen på fredag 😉
Neo har börjat strula på kvällarna, vill inte lägga sig. Tjatar om namnam (mat, godis, dricka etc.). Så jag börjar fundera på om han ev inte blir mätt på vällingen så imorn prövar vi gröt. Vi kör nämligen fortfarande 8mån välling för den har funkat från första början, så när jag åker å storhandlar på tisdag så får jag väl se om de finns nå likvärdigt men högra ålder så kanske den mättar bättre. Han kan även dumma sig å tjata om namnam för att han ska få vara uppe längre, vi får pröva oss fram till en bättre lösning. Även fast han nu får vara uppe till kl.19 istället för 18-18:30.
Kan också vara en period nu när han är sjuk...
Jobb imorn, sedan ledig tisdag för storhandling med Alexis.

Allmänt | | ☆Kommentera |

Bläää

Två kvällar i rad nu har Neo hostar så jäkligt så han spytt, så vi är ganska trötta här hemma av att han hållt sig vaken om nätterna.
Annars är Neo relativt pigg, vaknade efter vilan med hög feber men inget som verkar påverka honom.
Igår var jag in på röntgen, får se när läkaren ringer å berättar om dom hitta något.
Ligger nu i Neos rum medans han röjer omkring. Alexis gick precis hem efter att ha varit här hela dagen ☺
Nu väntar vi på att pappan i huset ska komma hem, sedan kommer Nathalie och Jonas ☺

Allmänt | | ☆Kommentera |

Dålig uppdatering

Jag glömmer bort bloggen emellanåt och när jag väl tänker på den så skjuter jag bara fram det.
I torsdags var jag till optikern, hon var jätte duktig! Hon gjorde alla möjliga undersökningar. Det visade sig att jag har en dold skelning, men hon prata inget om att det måste återgärdas. Däremot så upptäckte hon att mina muskler runt ögonen har svårt att slappna av så jag har nu fått låna ett par läsglasögon i tre veckor för att avlasta ögonen å se om det hjälper mot huvudvärken. Sedan prata hon om att utveckla glasögonen till att ha vid bilkörning och tv-tittande. Sedan kan jag välja rätta bågarna som passar mig, så jag får stå ut med dessa låneglasögon så länge ☺
I helgen har jag jobbat, så helgen bara flög iväg, mycket på jobbet så man var helt slut på kvällen.
Idag var jag och Neo lediga. Passade på att plocka undan ute. Putsat fönster. Sytt gardiner. Tvättat.
Har snurrat i huvudet till å från sedan typ kl.15. 😕
Imorn och onsdag är det jobb. Torsdag ska jag ombesikta bilen och sedan in på röntgen. Måste även in på Apoteket å köpa massa olika vitaminer, måste försöka hitta egna lösningar snart känner jag för detta mående. Det känns typ som att jag glömmer vissa saker ibland, typ som att "har jag sagt det", "har jag gjort de", "vad gjorde jag nyss"....

Allmänt | | ☆Kommentera |