LiA vecka

Hej hej. Måste kika in hör lite också å skriva några rader ☺ 
Denna vecka har jag haft min första LiA (lärande i arbetet) och jag har två veckor kvar. Och det känns redan rätt! Jag tror till å med att jag har hamnat på den avdelningen jag kan tänka mig att jobba på i framtiden ☺👍 Så jag är hemma sent om dagarna så man hinner typ bara äta middag, gosa lite med barnen och sen ska dom nattas, jag ska duscha å sen är det typ läggdags.
I onsdags va jag på handbollsträningen och det var så skönt att bara koppla bort sig från annat. Vi körde mycket kant-träning och sen körde vi en anabbmatch och jag försökte göra några mål ☺ Den träningen kändes kanon! Men satan vilken träningsvärk jag hade på torsdagen å fredagen 😂
I torsdags åkte jag å Neo in till Mörby, till öra-näsa-hals. Skulle kolla med halsmandlarna om dom påverkar talet, men istället upptäcktes det att en polyp i näsan är för stor så den ska opereras bort i början på december. En snabb operation, men med sövning.
Igår så va vi till Uppsala och storhandlade. Sen va vi på Tessans kalas. Hem å bakade lite och sen delade jag å Johan på en flaska vin.
Idag är det matlådedag. Vika massa tvätt. Och sen har jag handbollsmatch på eftermiddagen.
Imorn ska jag jobba en full dag på jobbet. Sen har jag LiA tisdag-fredag idag. Kommer bli en kul men intensiv vecka! ☺
Allmänt | | ☆Kommentera |

Syskonkort

Denna vecka har varit konstig typ.
I måndags vabbade jag, Neo vakande med feber. Men under dagens gång så försvannd et så jag avgjorde att dom fick gå på dagis på tisdagen så jag kunde jobba. På tissdagen så vaknade jag med huvudvärk men stack iväg till jobbet ändå, under dagen så började jag få ont i halsen. Kvällen så fortsatte halsont, men jag fick även ont i kroppen och feber på det. Sov jätte dåligt den natten.
Onsdagen vaknade jag med feber igen, den endag dagen på hela veckan jag inte kunde vara hemma och sjuk. Så jag petade i mig alvedon och åkte till jobbet ändå. Möte på jobbet, och sen en utelunch med hela gänget. Och när jag slutade arbetet så gick jag över till kommunhuset och hade en intervju med en biståndshandläggare. Jag ska få ihop en text på 3000 ord (ca 6 sidor) coh läraren trodde att intervjun kunde ta ca 2 timamr. Men för oss tog de 20 minuter haha. Så jag ska sitta och skriva ihop det i helgen så får jag se hur mycket jag får ihop....
Idag är jag ledig. Jag och barnen har varit nere på Öppna Förskolan och tagit syskonkort. Seriösa Shelby drog inte ens på mungiporna när fotografen höll på, men huvudsakven var att hon satt still i Neos knä så är jag nöjd! Haha.
Ikväll när Johan kommit hem så ska jag ner till Alexis och umgås med henne. Utan barn för en gångs skull!
Imorn är det jobb igen, sen funderar jag på att gå över till sjukhuset och hälsa på farmor.
Denna helg komemr bestå av massa läxor. Packa. Johan skulle ut i skogen och plocka svamp. Handbollsmatch. Och sen ska vi till Nattis och Jonas å gosa bebis.
 
 
Allmänt | | ☆Kommentera |

Vab

Det blev en resa till Östhammars jourmottagning för mig och Shelby. Neo fick vara hemma hos farmor och farfar å lekte istället. 4 timmar tog det där på mottagningen då dom hade fullt upp. Shelby fick andas in ytterligare en dos och dricka kortison. Väl hemma så hämtade vi Neo och sedan käkade vi pizza. Shelby somna på en gång och sov hela natten. 
Den natten så fick Neo sin krupphosta 😒 Så det va bara att bära ut honom mitt i natten och andas kalluft. Så när han vakna igår morse så satt krupphostan i nån timme och sen övergick de till slemhosta. Så nu är båda barnen sjuka, både snor och hosta.
Igår kväll kom Johan äntligen hem! ❤ Så vi kollade p0 lite serier och sen gick vi å la oss.
Imorse vakna Neo med feber, så både Shelby och Neo får vara hemma från dagis idag.
Allmänt | | ☆Kommentera |