Grekland 22-29/9 2015

Denna gång gick våran resa till grekiska ön Zakynthos. Vi har aldrig varit i Grekland förut, så detta var första gången. Var inte riktigt den bilden man hade fått om Grekland, men kanske valde fel ö? Inga blåa hus längst bergen som i filmerna.
Men maten var lika god som det sägs! Vi käkade en ny maträtt varje kväll, endast grekiska rätter. Men favoriten var ändå gyros som vi käkade nästan varje dag till lunch.
Hotellet var helt underbart! Vi fick bo på bottenvåningen och balkong mot poolen.
Enda negativa var att vi valde att resa sista veckan på säsongen, så sista dagarna var det bara vi och ett till svenskt par kvar på hotellet. Dom städade och plockade undan flera dagar innan vi ens hade åkt hem, enbart bara för att få stänga hotellet när vi checkat ut.
Vi badade både i poolen och i havet.
Shoppade inte så jätte mycket denna resa.
Vi hade kanonväder! Var en eftermiddag det regnade, passade då på att vila. Sedan fortsatte det regna hela kvällen å natten, var riktigt oväder. Åskade hela natten och blåste som sjutton. Men sedan morgonen därpå så blev det fint igen.
Var extremt skönt att få komma hemifrån!
Neo har varit jätte snäll! Flyget gick bra. han blev lätt rastlös men höll man honom sysselsatt så gick det bra. Han älskade att åka vagn å se sig omkring, så fort vagnen stanna så börja han gnälla haha.
Vi hade oturen att myggen älskade våran son om nätterna i Grekland. Han fick fullt med prickar över hela kroppen, både jag å Johan fick också men Neo blev mest drabbad.
 
Nu vill man boka en ny resa...
 
 
Våran balkong:
Resor | | ☆Kommentera |

Natten

Det har gått bättre än jag förväntade mig! Neo vaknade 2-3 gånger i natt och somnade om på en gång så fort jag la ner honom å smekte lite på huvudet. 
Nu måste jag bara få honom att somna själv på dagarna också men får köra vagnen nu i början.
Väntar nu på att han ska vakna ☺️
Allmänt | | ☆Kommentera |

Hemma igen!

Nu har vi slagit oss ner i soffan efter allt plock. Kom hem nu på eftermiddagen efter en veckas semester på grekiska ön Zakynthos. Var underbart! Gör ett mer inlägg om resan en annan dag.
När vi kom hem så packade vi upp allt, startade tvättmaskinen. Vet torr tvätt. Käkade pizza, vilket inte var gott efter att ha blivit bortskämd av grekisk mat hela veckan.
Sedan så började vi med våran nya rutin: Neo fick gröt, sedan fick han bada. Insmord och pyjamas och därefter läste vi lite bok. Sedan började tortyren med 5 minuters metoden, eller rättare sagt Johan tyckte så synd om Neo men jag var så bestäm så jag vek mig inte för han gråt! 45min senare sov Neo, i sin spjälsäng, själv! Men gulligaste av allt så hade han somnat sittandes på knä.
Får se hur natten blir. Johan ska iaf sova i ett annat rum.


Sitter nu å myser i soffan, nyduschad. Ljus tända. Perfekt i detta ruggiga kalla! Väntar på att Fahlens Matäventyr ska börja kl.21 på TV4.

Imorn ska vi tvätta lite till och krypa i mängder. Blev inte så mycket krypandes för Neo i Grekland.
Allmänt | | ☆Kommentera |