Jobbmöjlighet

Här händer det grejer!
Igår fyllde Shelby 1 år. Hon utvecklas nått fruktansvärt just nu! Mer tänder, går mer än kryper, pratar och lär sig nya ord. Viljan har blivit stark 😂 Och på fredag ska vi på inskolningsmöte. Så på måndag börjar hon inskolningen på dagis.
Jag va in på jobbmöte igår. Va väldigt positivt. Så idag va jag tillbaka där och provjobbade i 1 1/2 timme, dels för att bli visad arbetsmomentet och sen för att visa om jag klarar av det. Vilket jag gjorde! ☺ Så vi skulle höras vidare efter helgen, så skulle vi båda tänka på saken.
Ikväll är det egentligen handbollsträning, men jag får skippa den då jag är förkyld 😭
Plugget går bra, inne på tredje veckan nu. Gjorde klart veckans uppgift redan förra veckan, så jag enbart kan fokusera på boken som ska recenseras, reflektera och svara på frågor. Ska fortsätta med det imorn. Och sen måste jag börja med stora redovisningsuppgiften som ska vara klar till nästa Sollefteåvecka.
 
 
Allmänt | | ☆Kommentera |

Hej hej

Det var så skönt att få komma hem! 
Blev upphämtad på station i Uppsala och sen åkte vi direkt till McDonalds å käkade.
Direkt hem för att natta Shelby. Gosa med Neo, natta honom och sen låg jag å Johan på soffan resten av kvällen och käkade choklad. Jag va så trött!
Söndagen bestod av att göra i ordning datorn å sovrummet så det hade programmet Microsoft Word och internetuppkoppling. Johan å Neo byggde klart sista staketbiten. Tvättade.
Denna av veckan har bestått av telefonsamtal för att ordna upp saker. Varit in till Attendo för påskrift av min uppsägning. Varit på en förskolan för samtal om extrajobb. Ska även in på tisdag på ett möte om jobb. Och sedan ska jag även besöka ytterligare en förskola nästa vecka eller veckan därpå för prat om jobb.
I tisdags va vi på speedway och Neo va så nöjd och somnade gott när vi kom hem ☺
Igår kväll var jag på handbollsträning och jag var supernöjd efterråt! Så jag ser redan framemot nästa vecka!
Hela natten har jag haft ont i huvudet. Så idag kör vi en vilodag. Neo gnällde om magont imorse så han fick vara hemma från dagis idag. Jag skulle egentligen påbörja nästa veckas uppgift, men jag orkar inte sitta framför datorn med huvudvärk så jag tar det ikväll eller imorn istället.
Nu ska jag vila lite med mina barn.
Allmänt | | ☆Kommentera |

Äntligen hemgång

Äntligen är det dags för mig att åka hem!
Detta har varit en rolig och lärorik vecka, och jag ser framemot nästa resa upp hit i september. En kanonklass!
Men nu ser jag framemot att få komma hem till min familj ❤
 
 
 
Allmänt | | ☆Kommentera |