LiA vecka

Hej hej. Måste kika in hör lite också å skriva några rader ☺ 
Denna vecka har jag haft min första LiA (lärande i arbetet) och jag har två veckor kvar. Och det känns redan rätt! Jag tror till å med att jag har hamnat på den avdelningen jag kan tänka mig att jobba på i framtiden ☺👍 Så jag är hemma sent om dagarna så man hinner typ bara äta middag, gosa lite med barnen och sen ska dom nattas, jag ska duscha å sen är det typ läggdags.
I onsdags va jag på handbollsträningen och det var så skönt att bara koppla bort sig från annat. Vi körde mycket kant-träning och sen körde vi en anabbmatch och jag försökte göra några mål ☺ Den träningen kändes kanon! Men satan vilken träningsvärk jag hade på torsdagen å fredagen 😂
I torsdags åkte jag å Neo in till Mörby, till öra-näsa-hals. Skulle kolla med halsmandlarna om dom påverkar talet, men istället upptäcktes det att en polyp i näsan är för stor så den ska opereras bort i början på december. En snabb operation, men med sövning.
Igår så va vi till Uppsala och storhandlade. Sen va vi på Tessans kalas. Hem å bakade lite och sen delade jag å Johan på en flaska vin.
Idag är det matlådedag. Vika massa tvätt. Och sen har jag handbollsmatch på eftermiddagen.
Imorn ska jag jobba en full dag på jobbet. Sen har jag LiA tisdag-fredag idag. Kommer bli en kul men intensiv vecka! ☺
Allmänt | | ☆Kommentera |