Anti

I måndags var vi hemma och tog de någorlunda lugnt. Tvättade för fullt inför kommande dagarna. Gick en liten promenad å köpte kläder av en tjej.

Igår var jag, Neo och Alexandra å storhandla i Norrtälje. Stressad kände jag mig. Neo pipig, tror han tyckte de va varmt emellanåt för han skulle ha väldigt mycket tutte (törstig kanske?).
Men var hemma 10min innan jag tänkte så det var ju bra. Men sen var jag helt slut i kroppen!

Idag så var vi på babymassagen. Gick bra, Neo slocknade på en gång i vagnen när vi gick därifrån. Vi gick upp till Malin och Viking å drack kaffe. 
Hem å bakade till morgondagen, då vi är bortbjudna.
Tacos till middag. Neo fick första majskroken, såg så gulligt ut när han inte riktigt visste hur han skulle hantera den, men tyst var han iaf under våran måltid.
Svärföräldrarna kom förbi på kaffe å jag passade på att klippa Johan.

Har nu börjat på en kur med Anti då munsåren verkligen inte vill ge med sig! Provade för några veckor sen att smörja på med bröstmjölk å det hjälpte! Var bra i några dagar men sedan var det tillbaka igen, så kostade nu på mig dyr salva från Apoteket å hoppas att det hjälper! Annars får jag ringa läkaren nästa vecka.

Ligger nu helt själv i dubbelsängen å drömmer mig bort om kryssningen och Bulgarien. Ska bli otroligt skönt att få komma iväg från vardagen!
Johan ligger i rummet bredvid och Neo i sin spjälsäng, så jag ska passa på att fläka ut mig och sova innan Neo vaknar för mat å förflyttning till våran säng.

Imorn blir det Öppna Förskolan med Malin och Viking 👶 Sedan ska vi hem till Malin, Niklas och Viking på kvällen för mat och Alfapet/Yatzy spel. En sväng förbi Maj-brasan blir det självklart också.


Provade dom nyinköpta solglasögon å Neo tyckte de var så roligt. Han skrattade så ljuvligt ❤️ 
Han är nu redo för vårsolen!
Allmänt | | En kommentar |