Maybe I don't need you in my life, but I do!

Nu är helgen redan slut och imorn börjar allt slit igen.

Men imorn så blir det ingen gympa utan jag ska på kalas hos svärmor men det blir bara en kopp kaffe för min del. Jag har varit totalt duktig denna vecka och jag mår toppen av att känna mig duktig!! :)

I fredags så gjorde vi inte så mycket. Blev en tidig kväll, med en film på tvn.

Igår så jobbade karln så jag gick på spinning och sen så kollade jag på Angelica och Pysens gemensamma barn – 2 sköldpaddor. Jag ringde även min 10-åriga kusin å sa klantarsel men hon hade inte brutit armen utan det var en rejäl stukning så hon skulle ha gipsskena i 2 veckor :p Sen när karln kom hem så åt vi en gemensam middag och sen hälsade vi på Sandra å Robert. Men åkte därifrån kl.21 för att sedan hälsa på Linus. Haha, tycker vi bara hälsar på folk nu för tiden :) Då beslutade Johan sig för att vi skulle beställa från Blåan och jag tvekade inte en sekund när jag beställde min kycklingsallad. Tänkte inte ens tanken på pizza, hamburgare eller kebab. Och jag blev mätt på bara brödet man fick med så jag fick spara min sallad till morgonen efter. Tycker jag blir fortare mätt nu för tiden.

Idag så åkte vi till Östhammar och handlade mat och då köpte vi bara massa nyttigt. Ser verkligen fram emot detta för så här angagerad har jag aldrig varit tidigare! Imorn så ska jag försöka ta mig till Rusta å köpa min Naturdiet. Så ska jag köra på det, Modifast-bars, frukt, havregrynsgröt (om jag lyckas imbilla mig att tycka om det) och sen ska jag även försöka kombinera det med barnmat och mina piller. Får se om det funkar :)


-10kg = Thailand - here I come!Ska bara tillägga en sak: En Prutt viska i mitt öra att jag skulle skriva om denna söta prutt, haha. Den är emotståndlig. Den luktar gott och jag bara älskar den!! Allra bäst är den när den sitter i kläderna i flera timmar. Så rart :D Och den finns alltid där för mig! <3


 

Allmänt | | 3 kommentarer |