Livet går i turbofart

Usch, jag är så trött efter ett par hektiska dagar så detta blir ett snabbt inlägg!
Igår kväll drog Shelby på en klot... Ansiktet rätt ner i golvet, med nappen i mun. Blod överallt i hela munnen, tog en stund innan det sluta blöda. Strängen under överläppen trasig plus tandköttet ovanför ena framtanden uppe. Trasslade hela den kvällen/natten med sömnen.
Upp imorse, ringde tandläkaren. Fick en tid 20min efter vi la på. Så fort på med kläder, ungarna lite lätt att äta och sen iväg. Tandläkaren tyckte allt såg bra ut, dom kommer läka fint så inget behövdes göras. Han journalförde. Hem å käka frukost. Tanka bil och sen en snabbis till Edblad för att köpa lite smycken 😉 Vidare till Norrtälje, lämna Neo i lekparken med Jonas&Nattis (tack!!!!!!!!!!!!) och jag å Shelby for till sjukhuset. Besök på hudmottagningen för smultronmärket på magen. Läkaren ville inte ta bort det för det va alldeles för stort. Så han skulle skicka en remiss till barnmottagningen för medicin istället. Så Shelby ska först "besiktas" först så hon är helt frisk, sedan blir det medicin i flera månader så smultronmärket krymper och sedan skär man bort det sista. Så vi får se om barnmottagningen går med på det ☺
Hämta Neo. Hem. Anmäla Shelbys skada till Trygg-Hansa (där av tandläkarbesöket så allt blir journalfört i fall de blir framtida problem). Svärföräldrarna kom på kaffe. Johan kom hem, vi käka middag.
Vidare sen till Malin och Niklas för fika.
Natta barn. Duscha, kolla familjen Annorlunda.
Så nu ska jag äntligen få sova hoppas jag. Både Neo å Shelby kommer vakna några tillfällen i natt då det är varmt inne.
Imorn är det storstädning som gäller. Tvätta handdukar och lakan. Sedan blir det kvällsfiske och bad ☺
Allmänt | |