Huvudvärk deluxe

Känner mig färdig som gravid för denna gång! Men jag har inte bf för än om 3 veckor... Så det är bara att bita ihop å stå ut. Huvudvärk varje dag, men idag slår det allt. Så ett samtal till barnmorskan imorse så jag ska in imorn å kolla blodtrycket eftersom det var lite förhöjt förra gången jag var där. Och med tanke på att bara ena benet sväller hela tiden så vill jag kolla upp de. Ska även passa på att handla lite på Willys och hämta lite saker då Nathalie å Jonas ska stanna ännu längre här än tänkt 😘


Annars då så har vi typ rena semestern. Förra veckan gjorde vi saker varje dag sedan Jonas och Nathalie kom. Vi hann med utomhusbadet, Uppsala, Furuvik, Elmstanatta, backluckeloppis i Norrskedika. Så igår körde vi en tvättdag å idag en vilodag. Vilket jag behöver känner jag emellanåt. 
3 veckor kvar på Johan och Neos ledighet, så jag hoppas att lilla fröken S i magen hinner komma inom den tiden så skulle saker å ting underlätta den första tiden ihop med henne, få komma in i dagisrutiner med Neo och gå ihop en funderande vardag med mig å bebisen, samtidigt som Johan hjälper.
Tjarrå!

Allmänt | | ☆Kommentera |