Syskonkort

Denna vecka har varit konstig typ.
I måndags vabbade jag, Neo vakande med feber. Men under dagens gång så försvannd et så jag avgjorde att dom fick gå på dagis på tisdagen så jag kunde jobba. På tissdagen så vaknade jag med huvudvärk men stack iväg till jobbet ändå, under dagen så började jag få ont i halsen. Kvällen så fortsatte halsont, men jag fick även ont i kroppen och feber på det. Sov jätte dåligt den natten.
Onsdagen vaknade jag med feber igen, den endag dagen på hela veckan jag inte kunde vara hemma och sjuk. Så jag petade i mig alvedon och åkte till jobbet ändå. Möte på jobbet, och sen en utelunch med hela gänget. Och när jag slutade arbetet så gick jag över till kommunhuset och hade en intervju med en biståndshandläggare. Jag ska få ihop en text på 3000 ord (ca 6 sidor) coh läraren trodde att intervjun kunde ta ca 2 timamr. Men för oss tog de 20 minuter haha. Så jag ska sitta och skriva ihop det i helgen så får jag se hur mycket jag får ihop....
Idag är jag ledig. Jag och barnen har varit nere på Öppna Förskolan och tagit syskonkort. Seriösa Shelby drog inte ens på mungiporna när fotografen höll på, men huvudsakven var att hon satt still i Neos knä så är jag nöjd! Haha.
Ikväll när Johan kommit hem så ska jag ner till Alexis och umgås med henne. Utan barn för en gångs skull!
Imorn är det jobb igen, sen funderar jag på att gå över till sjukhuset och hälsa på farmor.
Denna helg komemr bestå av massa läxor. Packa. Johan skulle ut i skogen och plocka svamp. Handbollsmatch. Och sen ska vi till Nattis och Jonas å gosa bebis.
 
 
Allmänt | |