Arholma och Fogdö

Dagarna går så fort att jag inte hinner med allt innan läggdags...
 
I lördags så åkte jag och Johan till Arholma med Anna och Peter.
Vi tog färjan 10:40 och när vi kom fram så hade vi gott om tid innan guidningen började 13:30 på militärförläggningen. Då passade vi på att käka och dricka en pilsner.
Väl inne i berget så fick man se hur dom levde, alla apparater, sovrum, matsal m.m. Det var väldigt intressant!
Efter det så hade vi ca 2 timme på oss innan färjan gick hemåt. Då utforskade vi ön lite och sedan gick vi till en restaurang/bar som låg på ett berg med världens finaste utsikt! Där tog vi oss ännu en öl till. Åh, man blev så kär! Och vi hade väldigt bra väder, så man ville ju verkligen inte hem utan ville stanna där hela livet.
När vi väl var tillbaka så åkte vi och handla, sedan raka vägen hem till Anna och Peter å startade grillen. Satt på altanen hela kvällen och myste under Thailandlamporna och snackade om allt. Klockan blev verkligen sent på natten.
 
 
Söndagen tog vi lite sovmorgon, åkte till affären och handlade frukost. Kom hem å käkade, drack en kaffe och sedan åkte vi till Fogdö. Johan skulle hjälpa till med altanen hos Sandra och Robert. Tog hela dagen, så vi fick mat där. Färskpotatis med köttbullar och gräddsås. Var verkligen jätte gott!
 
 
Och imorn så ska garageplattan ÄNTLIGEN gjutas! Ska bli så skönt. Får sedan skynda oss att smälla upp väggar å tak så vi kan ha kräftskiva som vi snackat om länge... Blir väl säkert inget bara för allt går så sakta, hmm.
Resor | Arholma, Batteri Arholma, Fogdö | | ☆Kommentera |