Bebis

Nu är jag mer levande än i måndags. 

Igår så hade jag energi för att tvätta barnkläder. Så nu är det ordnat till flickan i storlek 50, 56 & 62 efter att ha rensat ur ifrån Neos kläder. Plus att Johan och jag åkte å köpte barnkläder direkt efter ultraljudet 😂 Denna gång ska jag ha flera storlekar ordnade innan hon kommer så jag slipper stressen som jag hade med Neo. Som det känns nu tänker jag aldrig släpa med mig två barn på en buss för att åka till Norrtälje å handla kläder... Även strumpor i 10/12 & 13/15 är ordnat 😂 Och jag har 4 månader på mig. Så jag hinner nog till storlek 86 som är mitt mål 👍 Denna bebisperiod vill jag bara fokusera på Neo och den nya bebisen!

Idag var jag och storhandla. Köpte jätte söta nappar ifrån MAM till tjejen 😍 Tyvärr fanns de bara ett motiv så jag får kolla nästa månad igen då det var väldigt urplockat. Köpte även en present till Neos påskägg. Plus massa mat... Köpte även lite bebiskläder och babysitter.
Så imorn ska jag jobba, även fast jag inte är ett dugg sugen på det. Skulle vilja sova istället men de tjänar jag inte pengar på. Får se om jag får lite långledigt under påsk och sedan kristihimmelsfärd. Sedan överlever jag nog till midsommar då jag slutar jobba och får gå på gravidpenning innan flickan kommer ☺
Jag känner mig så taggad inför denna sommar! Neo som pratar mer och mer så det är kanonkul nu när han kan förklara sig och pratar på om vad som helst. Sedan en liten bebis som han kommer vara så nyfiken på ☺ Han är riktigt nyfiken på Malins bebis. Han ska även smeka min mage hela tiden. 
Älskade Neo, hur kunde du bli så stor på en gång? ❤
Idag var jag på utvecklingssamtal på dagis. Och jag fick bara höra beröm om Neo ☺ Fick även veta att han ska byta till större avdelningen till hösten. Redan tänkte jag, han börja väl nyligen på dagis känns de som. Vad fort tiden går!

Nä nu måste jag sova så jag orkar med två arbetsdagar innan jag tar 3 dagars ledigt 👍

Allmänt | | ☆Kommentera |